Down Arrow

Skin Wellness Center of Alabama

The modern renovation to this existing 5,000 sf brick building provides a renewed and serene setting for Skin Wellness Center of Alabama. Metal panels layered over the existing brick add depth and shadow to the building’s façade.

The frameless glass corner allows transparency and light to filter through the waiting areas, with pleasant views to the exterior landscape. The interior is composed of light, neutral colors and tones with high light reflectivity, creating a bright and fresh atmosphere. Materials such as painted back glass, formed resin, and quartz panels make interesting forms and add textural variety. Each of these design components harmonize together as a whole, creating the ideal environment for a Skin Wellness Center.

Shots of our work Shots of our work Shots of our work Shots of our work
Down Arrow