Down Arrow

Railroad Square

Shannon Waltchack’s office, part of the Railroad Square renovation, was a grass-roots collaboration between owner, architect, contractor, and local artisans to reuse an existing structure, recycle materials, and create an innovative working environment all while maintaining a strict budget.

Existing masonry and flooring were preserved while recycled wood siding from old barns was used to clad walls, a reception desk, and ceilings in part. Recycled glass countertops were used in the break room and system glass walls saved on installation cost which allowed for more glass, openness, and visibility throughout the office.

Shots of our work Shots of our work Shots of our work Shots of our work

Railroad Square

Shannon Waltchack’s office, part of the Railroad Square renovation, was a grass-roots collaboration between owner, architect, contractor, and local artisans to reuse an existing structure, recycle materials, and create an innovative working environment all while maintaining a strict budget.

Existing masonry and flooring were preserved while recycled wood siding from old barns was used to clad walls, a reception desk, and ceilings in part. Recycled glass countertops were used in the break room and system glass walls saved on installation cost which allowed for more glass, openness, and visibility throughout the office.

Shots of our work Shots of our work Shots of our work
Down Arrow